Career opportunities

We are on mission to make lasting impact

We are moving fast, and therefore we are constantly looking for new, skilled, and passionate colleagues. This is where you find all open positions.

Life at PulPac

Built on the principles of collective strength, the power of a common purpose, and a good portion of that Swedish common sense. We work hard and always with a smile, because we know that what we do is important.

Available jobs

CNC Operatör
DMF Tooling
CNC Operatör

Är du en prestigelös och kvalitetsmedveten person som gillar utmaningar och tror att det mesta är möjligt? Trivs du på ett familjärt bolag där din insats verkligen räknas och vill uppnå en värld där engångsplast är ett minne blott? Då är du kanske vårt dotterbolags nästa CNC Operatör!

Hos vårt dotterbolag DMF Tooling kommer du få arbeta i en modern maskinpark med kompetenta kollegor som brinner för att göra världen mer hållbar. Engagemang, innovation och nyfikenhet genomsyrar hela bolaget och här finns stor chans till utveckling i din yrkesroll.

Om tjänsten

Som CNC Operatör på DMF Tooling blir du en del av vårt lilla och familjära dotterbolag bestående av VD DMF Tooling, Team leader & CNC Tekniker. Vår uppgift är att tillverka formverktyg av högsta kvalitet och precision. Din huvudsakliga uppgift blir att arbeta med skärande bearbetning, köra våra CNC-maskiner samt vara delaktig i att driva och utveckla vår produktion framåt.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

 • Tillverka verktyg genom skärande bearbetning i CNC-fräs/svarv
 • Riggning
 • Hjälpa till att organisera verkstad och övriga lokaler.
 • Beredning av CNC-program

Om dig

För att trivas hos oss tror vi du är lösningsorienterad, tillmötesgående samt har ett öga för detaljer. Som person är du flexibel, ödmjuk och stimuleras av att arbeta tätt med kollegorna omkring dig.

Vi söker dig med en industriteknisk utbildning med inriktning mot skärande bearbetning. Har du tidigare erfarenhet av CAM-beredning och CNC fräs/svarv så är det meriterande. Men viktigast för oss är att du har ett genuint intresse för skärande bearbetning och vill utvecklas inom din yrkesroll.

Skiftarbete kan förekomma, i så fall kombinerat dag- och kvällsskift. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort, truckkort är meriterande. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad i våra lokaler i Bårhult, Landvetter.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Eventuella frågor besvaras av HR Victoria Rörqvist på 0709–106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är moderbolaget och är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://youtu.be/UsHiZCnIrJ4

https://www.pulpac.com/

R&D Tekniker
Production / Göteborg
R&D Tekniker

Är du en prestigelös och teknikintresserad person som gillar utmaningar och tror att det mesta är möjligt? Trivs du på ett bolag där din insats verkligen räknas och vill uppnå en värld där engångsplast är ett minne blott? Då är du kanske PulPac’s nästa R&D Tekniker!

Våra värdeord CARE – DARE – SHARE genomsyrar allt vi gör och vår kultur präglas av gemenskap, tillit och samarbete. PulPac är platsen för dig som vill utveckla och utvecklas, göra skillnad och tänka nytt. För när våra medarbetare växer, växer även vår verksamhet.

Om tjänsten

Som R&D Tekniker blir du en del av vårt Produktionsteam bestående av Operations Manager och Maskinoperatörer. Ditt ansvar blir att stödja verksamheten genom tillverkning, utveckling och installation av formverktyg, testutrustning och övriga relevanta maskiner. Du kommer arbeta med produktionstestning samt ansvara för att säkerställa inspektion och montering av formverktyg i olika pressar.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

 • Installering av formverktyg i pressar, linjera verktyg, laborera med inställningar i maskiner för önskad produktkvalitet
 • Medverka i möten vid utveckling av formverktyg och omkringliggande produktionsutrustning tillsammans med vår Tech Center och R&D-avdelning
 • Ändring, inmätning och mekanisk efterbearbetning av formverktyg
 • Förebyggande underhållning av våra pressmaskiner
 • Tillverka riggar/utrustning, förbättra och justera befintliga lösningar i verkstaden
 • Dokumentera verktyg före, under och efter körning samt utvärdera eventuellt slitage
 • Inköp av förbrukningsinventarier, verktyg etc.
 • Äga en del av det dagliga 5S arbetet

Om dig

För att trivas i din roll som R&D Tekniker tror vi du är en positiv och lösningsorienterad lagspelare som gillar att ha rotation i dina arbetsuppgifter. Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av liknande arbete och har du en gymnasieexamen inom teknik eller el anses det meriterande. För att lyckas i din roll ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av olika mätverktyg samt vana att laborera med inställningar i maskiner för önskad produktkvalitet.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort, truckkort är meriterande.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg. Skiftarbete kan förekomma.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella funderingar eller frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709–106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Technical Partner Developer – Chemistry & Material
Partnership Network / Göteborg
Technical Partner Developer – Chemistry & Material

Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Söker du en bred roll där du får ta stort eget ansvar och där ditt inre driv och egna insats verkligen räknas, både för bolaget, våra partners och miljön? Då har du just nu chansen att söka tjänsten som Technical Partner Developer Developer!

Hos oss på Pulpac får du chansen att arbeta i ett familjärt och innovativt bolag där vi värnar om både varandra och miljön. Du ges möjligheten att få arbeta med hållbar teknik och ett mycket efterfrågat erbjudande på en internationell marknad.

Om tjänsten

Som Technical Partner Developer blir du en del av vårt Partnership-team där du tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta med att förvalta och expandera vårt globala ekosystem av partners. Du blir en viktig del av teamet där du primärt kommer ansvara för att stötta teamet i att identifiera nya potentiella partners samt testa och validera hur väl dessa partners produkter och lösningar fungerar med PulPacs teknologi. Likväl som den tekniska utvärderingen är av stor vikt så bygger vår framgång på din och dina kollegors förmåga att bygga varaktiga relationer mellan partners och PulPac.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

 • Identifiera, kontakta och inleda relation med potentiell intressanta partners till PulPac baserat på våra interna behovsanalyser
 • Representera och introducera PulPac till nya partners och samt ansvara för en god relation mellan partnern och PulPac
 • Planera och koordinera inhämtande av produktprover för interna tester samt sammanställning av resultat ihop med Chemistry & Material och Tech Center
 • Tillsammans med dina kollegor prioritera och rekommendera strategisk inriktning gällande val av partners och tekniska lösningar baserat på resultat från interna tester
 • Stötta CPO i kommersiella dialoger med partners baserat på tekniska framsteg
 • Arbeta nära och stötta vårt Chemistry & Material-team och Tech Center

Om dig

För att trivas i din roll som Technical Partner Developer tror vi du är en utåtriktad och prestigelös person som värdesätter skapandet av långsiktiga relationer. Du har ett öga för struktur och lätt för att koordinera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du har lätt för att ta initiativ samt viljan att utvecklas, både inom det tekniska likaväl som inom kommersiella aspekter.

För att lyckas i din roll har du en ingenjörsutbildning inom mekanik, kemi, bio-kemi, kemiteknik, eller liknande och är kanske i starten av din karriär. Ett par års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll är meriterande. Har du erfarenhet av att arbeta i ett laboratorium och viss vana av genomförande av kemiska/tekniska experiment samt arbetat med fiber-material/barriärer sedan tidigare anses även det som meriterande. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift, då rollen innebär kontakt med internationella partners från världen över.

Vi tror på rätt person till rätt tjänst så dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som den kompetens och erfarenhet har med dig sedan tidigare.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709–106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Projektingenjör till vårt Partnership-team
Partnership Network / Göteborg
Projektingenjör till vårt Partnership-team

Är du en relationsskapande och utåtriktad person med ett brinnande intresse för teknik som är redo för en ny utmaning? Nu söker vi en ny kollega till vårt Partnership-team som vill bli en del av ett lokalt bolag som präglas av gemenskap och samarbete. Kanske är det du?

Vår vision på PulPac är tydlig – att rädda världen från all engångsplast. Att våga utmana oss själva driver oss i utvecklingen av vår revolutionerande teknik och hos oss på PulPac är ingenting omöjligt.

Om tjänsten

Som Projektingenjör blir du en del av vårt Partnership-team som utvecklar nära samarbeten med våra maskinpartners över hela världen. Du blir en viktig del av teamet där du kommer att få arbeta tätt med vår Chief Partnership Officer (CPO) och våra Plattformsägare i att driva utvecklingsprojekt med våra partners. Det innebär att din huvudsakliga uppgift blir att delta i och projektleda tekniska utvecklingsprojekt kring våra maskinplattformar.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

 • Tillsammans med CPO & Plattformsägare driva och utveckla relationen med våra maskinpartners för att skapa ett bra samarbetsklimat
 • Tillsammans med Plattformsägare driva tekniska utvecklingsprojekt mot och med våra partners för att implementera nya tekniska lösningar och förbättringar
 • Stötta våra partners i dialoger med underleverantörer och kunder för att säkerställa teknisk kvalité på DMF processen och genomförbarhet
 • I nära samarbete med R&D teamet arbeta för att industrialisera de innovationer som skapas inom PulPac
 • Planera och belägga projektaktiviteter samt följa upp tidsplaner och projektbudgetar
 • Löpande kommunicera projekt och dess tekniska framskridande till intressenter
 • Sköta teknisk dokumentation och aktivt arbeta med att mäta, dokumentera och förbättra kvalitén på maskinplattformen

Om dig

För att trivas i din roll som Projektingenjör är du en utåtriktad och prestigelös person som värdesätter skapandet av långsiktiga relationer. Då du kommer att arbeta i en aktiv och föränderlig miljö, krävs det att du har ett öga för struktur och att koordinera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du har ett starkt driv för att utvecklas och är inte rädd för att ta på dig ansvar.

För att lyckas i din roll söker vi dig som har en ingenjörsutbildning inom mekanik, mekatronik eller liknande. Du har flera års erfarenhet av tekniskt utvecklingsarbete, förslagsvis som konstruktör eller liknande roll där du varit inblandad i att utveckla och/eller implementera tekniska lösningar. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift, då rollen innebär kontakt med internationella partners från världen över.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-10 69 20 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Key Account Manager
Customer Success / Göteborg
Key Account Manager

Har du ett tekniskt intresse som du gärna kombinerar med att utveckla affärsmöjligheter och skapa långsiktiga kundrelationer? Vill du jobba på ett familjärt bolag som verkar i en global kontext? På PulPac får du vara med och utveckla våra affärer samtidigt som du bidrar till en mer hållbar framtid genom att ersätta engångsplast med hjälp av ny teknik. Vi söker därför dig som vill bli en del av ett innovativt bolag som värnar både om varandra och miljön.

Vi erbjuder dig

 • En spännande utmaning där du får hjälpa kunder i en global kontext att ta ett viktigt steg mot hållbarare lösningar
 • Engagerade kollegor som tror starkt på det vi gör
 • En kultur där vi bryr oss om varandra, vågar utmana och där vi delar med oss av vår kunskap

I din roll som Key Account Manager ansvarar du för att driva och kontinuerligt utveckla våra affärer och kundrelationer. Du tar ägandeskap över tilldelade kunddialoger och arbetar proaktivt med att driva samarbetet med kunden framåt. Till din hjälp har du dina kollegor i Customer Success-teamet där du har stöttning av säljkoordinator, tekniska experter och utbildare. Efterfrågan på hållbara förpackningslösningar är enorm och som KAM får du en viktig roll i att hjälpa våra kunder i sin hållbarhetsresa.

Du kommer bland annat arbeta med att:

 • Driva tilldelade kunder inkl. samordning, prioritering, behov mm
 • Planera och hålla i möten med kunder och i vissa fall leverantörer
 • Leda tekniska dialoger med kund för att förstå och förmedla teknisk kunskap
 • Stötta kunden i implementationsprojekt hos kund
 • Följa upp tidsplaner och projekt/kundbudgetar
 • Samordna och kommunicera med projektets/kundens alla intressenter

Både vår affärsmodell och teknik är relativt ny för branschen och du behöver därför vara en relationsskapande person som kan agera som en trygg, teknikkompetent och förtroendeingivande partner till dina kunder som inte sällan är något av världens största tillverkande bolag inom förpackningsindustrin! Vår affärsmodell baseras på licensiering där du kommer att utveckla affärsmöjligheter, driva kunddialoger framåt och projektleda kunder som sätter upp produktion med vår teknologi.

Om dig

För att trivas hos oss behöver du gilla när det rör på sig och kunna ta egna initiativ i en föränderlig miljö. Du är lyhörd, förtroendeingivande och bra på att förstå människor, vilket du använder dig av när du bygger kundrelationer. Du kommer att vara en nyckelperson i våra kunddialoger så det är viktigt att du är analytisk, kommunikativ och uthållig, samtidigt som du har ett driv mot att komma i mål med affären.

Vi söker dig som har framgångsrika resultat och god erfarenhet av B2B inom teknikområdet, gärna mot internationella kunder. För att lyckas i rollen behöver du på ett förtroendeingivande sätt kunna förmedla vår teknik och förstå våra kunders behov. Du är trygg i din roll, och har åtminstone 3 års relevant arbetslivserfarenhet. Har du någon form av teknisk ingenjörsutbildning är det ett plus, men viktigast är ett genuint intresse för teknik, utveckling och affärer. Du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat.

Vår marknad är global, våra internationella kunder besöker oss ofta och resande kommer att ingå i din roll.

Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på 0766 523 362 eller linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://youtu.be/UsHiZCnIrJ4

https://www.pulpac.com/

Sales Assistant
Customer Success / Göteborg
Sales Assistant

Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Låter det spännande att få arbeta i en global kontext på ett lokalt företag som präglas av gemenskap och samarbete? Söker du en bred roll där du får ta stort eget ansvar och där din insats verkligen räknas, både för bolaget, våra kunder och miljön? Då har du just nu chansen till en riktigt spännande och utvecklande framtid!

Vi erbjuder dig

 • En spännande utmaning där du får hjälpa kunder i en global kontext att ta ett viktigt steg mot hållbarare lösningar
 • Engagerade kollegor som tror starkt på det vi gör
 • Omväxlande arbetsuppgifter med kontaktytor både internt och externt
 • En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet

Som Sales Assistant blir du en del av vårt Customer Success-team som bl.a. ansvarar för att hantera våra kunder och licenstagare. Du kommer huvudsakligen att hantera våra nya kunder och säkerställa att de får ett gott första intryck av PulPac samt ansvara för all kommunikation med dem innan de tas över av Key Account Manager (KAM). I detta innebär även att du gör förstudier av kunder samt bedömer och prioriterar dessa utifrån uppsatta mål och strategier.

Du kommer bland annat arbeta med att:

 • Ta hand om första kundkontakten när en kund hör av sig via e-mail, LinkedIn eller telefon och säkerställa att de får svar.
 • Göra sammanställningsrapporter och säljanalyser som underlag till Chief Commercial Officer och ledning
 • Administrera vårt CRM-system vilket bland annat innefattar att lägga in nya kontakter, hålla systemet uppdaterat och ta fram listor för utskick
 • Delta på mässor och kunna svara på frågor kring vår teknik
 • Administrera utskick av samples

Om dig

Du trivs i en roll med stort eget ansvar och breda kontaktytor. Du värderar relationer och samarbete högt och som person är du kommunikativ, strukturerad och duktig på att prioritera.

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, försäljning, marknadsföring eller liknande samt ett par års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Resor kan komma att förekomma i tjänsten.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Eventuella frågor besvaras av HR Linus Pihlsgård på 0766 523 362 linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Automationsingenjör
Research & Development / Göteborg
Automationsingenjör

Är du nyfiken på ny teknik som bidrar till en hållbarare framtid? Vill du vara en del av lösningen i strävan mot en värld där engångsplast är ett minne blott? Hos oss får du chans att skapa något nytt i en miljö som präglas av engagemang, innovation och nyfikenhet. Som Automationsingenjör får du vara med och utveckla våra maskinkoncept tillsammans med drivna kollegor.

Vi erbjuder dig

 • En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet
 • En möjlighet att få jobba med och utforska en helt ny teknik
 • En central roll där du bidrar till att våra maskinkoncept fungerar så bra som möjligt
 • En kreativ miljö där nya patent tas fram regelbundet
 • En kultur där vi bryr oss om varandra, vågar utmana och där vi delar med oss av vår kunskap.

Om tjänsten

Som Automationsingenjör kommer du ha en viktig roll i att se till att våra maskiner fungerar som de ska, bl.a. genom att programmera PLC. Du kommer att ingå i ett team av maskinkonstruktörer där din uppgift blir att programmera och driftsätta PLC-system för styrning av några av våra maskinkoncept. Rollen innebär främst att arbeta med nyutveckling i takt med att vi uppfinner nya lösningar, men du kan även komma att jobba med att uppdatera våra befintliga system. Du dokumenterar ditt arbete väl och ger support till dina kollegor som använder maskinerna. Våra maskinpartners som du kommer samarbeta med finns över hela världen och det är därför viktigt att du känner dig trygg i din engelska.

Om dig

För att trivas hos oss behöver du gilla när det rör på sig och att kunna ta egna initiativ i en föränderlig miljö. För att kunna beskriva ditt arbete väl har du en god förmåga att kommunicera och samverka med kollegor, kunder och leverantörer. Som person är det viktigt att du är empatisk, engagerad och nyfiken.

Med dig från tidigare tror vi att du är utbildad inom mekatronik eller liknande, samt ett par års erfarenhet av PLC-programmering gärna med servostyrning. Det är meriterande om du har erfarenhet av Codesys och IX developer samt Structured text eller Funktionsblock.
Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på 0766 523 362 eller linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Maskinoperatör
Production / Göteborg
Maskinoperatör

Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Är du en person med genuint intresse för att bygga, skruva, mäta och samtidigt bidra till en utvecklande och spännande framtid? Ta då chansen och sök tjänsten som Maskinoperatör hos oss!

Hos oss på Pulpac får du chansen att arbeta i ett innovativt företag där vi värnar om både varandra och miljön. Oavsett yrkesinriktning så arbetar vi på PulPac mot samma mål, att göra världen mer hållbar och söker nu dig som vill vara med på vår resa!

Om tjänsten

Som Maskinoperatör blir du en del av vårt Produktionsteam bestående av Operations Manager, Verktygstekniker och Maskinoperatörer. Din roll blir att stödja verksamheten när det kommer till drift, underhåll och utveckling av våra maskiner. Detta innebär bland annat hantering och kontrollering av tillflödet i våra maskiner samt åtgärda olika störningar i produktionen. Du kommer även få arbeta tätt med vår Tech Center-avdelning och vara behjälplig i förbättringsarbeten.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

 • Köra och övervaka maskin i produktion och verka för maximal körtid för både maskin och verktyg.
 • Förebyggande underhåll av maskiner
 • Intrimning och montering av verktyg
 • Stödja drift och underhåll i Produktion och Tech Center
 • Mottagning, beställning och hantering av råmaterial
 • Paketering av produkter
 • Medverka i kvalitetsmöten rörande våra verktyg och produkter
 • Förbättringsarbeten
 • QA (Quality Assurance)
 • Aktivt arbeta med och bedriva vårt 5S arbete framåt

Om dig

För att trivas i din roll som Maskinoperatör är du en positiv problemlösare med ett genuint intresse för teknik och gillar att ha rotation i dina arbetsuppgifter. Då du kommer arbeta i en aktiv och föränderlig miljö ser vi gärna att du har lätt för att ta egna initiativ och stimuleras av att ha struktur runtomkring dig. Samarbete, nyfikenhet och innovation genomsyrar hela bolaget, därför ser vi att du har god samarbetsförmåga, men även lätt för att vara självgående.

För att lyckas i din roll tror vi du har ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbete från tidigare roller. Gymnasieexamen inom teknik och/eller el är meriterande. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort, truckkort är meriterande.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg. Skiftarbete kan förekomma.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella funderingar eller frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-10 69 20 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Can’t find anything to your profile?

Our core values

Care

Care, as in care for the future of the planet, and, of course, each other. Because we need each other to reach our goal.

Our core values

Share

Sharing is hardwired into PulPac’s DNA. We share innovation, knowledge and experience with our partners and within the PulPac family. If you share our conviction, we’ll share it with you.

Our core values

Dare

With curious, inquisitive mindsets, and trust in each other we have a fearless approach to what we do. We dare try, and try again. That’s how PulPac started.

Some PulFacts

100

Coworkers

1000

Cups of coffee a week

37

Average age

Meet our team

TECH CENTER AND WORKSHOP

Bafel Jajo

R&D Technician

Conny Högström

Tech Center Manager

Daniel Pavasovic

R&D Technician

Ismet Zabit

R&D Technician

Jonas Lydén

Team Leader TC Tooling

Maria Dahlman

R&D Assistant

Michael Lövkvist

Facility Manager

Mikael Ekedahl

R&D Technician

Niclas Söderström

R&D Technician

Oliver Zander

Team Leader Tech Center

Semir Masic

R&D Technician

Stefan Andersson

Team Leader CNC

Susanne Frank

R&D Assistant

Tobias Svedlind

Production Engineer

Urban Andner

R&D Technician

Dennis Sjödal

R&D Technician

Per Olsson

Maintenance Technician

Amalia Slydel

R&D Assistent

Tobias Bürén

Tool Technician

Stig Berglund

CNC Technician

Melinda Karlsson

Consignee

Richard Leeson

Tool Technician

Mathias Källö

R&D Technician

Customer Success

Sanna Fager

Chief Commercial Officer

Henric Karlsson

Partner Coordinator

Daniel Eriksson

Key Account Manager

Jonas Johansson

Key Account Manager

Pontus Paulin

Key Account Manager

Sara Fransson

Market Developer

Karin Hesslow

Sales Coordinator

Moa Magnusson

Project Coordinator

Kurt-Inge Landgren

DMF Education Manager

Christian Halvordsson

Team Manager R&D Highway

Niklas Ekstrand

Team Leader Client Projects

Amanda Pehrson

R&D Engineer

Mathias Bergfjord

R&D Engineer

Matilda Kristiansson

R&D Engineer

Felix Sjöstrand

R&D Engineer

Oscar Boson

R&D Engineer

Otto Petrén

R&D Engineer

Jalen Betsinger

Support Engineer

Daniel Nalum

Project Manager

David Khan

Team Manager DMF Product

Jonas Eliasson

Support Engineer

Communications

Ann Dynehäll

Chief Communications Officer

Emelie Andersson

Brand Manager

Frida Larsson

Digital Content Coordinator

Ingrid Moen

Marketing Coordinator

Pontus Tenggren

Senior Copywriter

Finance & IT

Jonathan Ruonakangas

Business Controller

Roderick Sundell

Chief Financial Officer

Legal

Kalle Gillgren

Chief Legal Officer

Måns Lundvall

Legal Counsel

Nina Kajsdottir

Legal Counsel

IP

Peter Ekwall

Chief Intellectual Property Officer

Yngve Hagberg

Patent Engineer

Applications

Astrix Bengtsson

R&D Assistant

Elias Fekete

Machine Operator

Kristian Ward

Operations Manager

Jan-Olov Sääf

Machine Operator

Hamadi Jerbi

Machine Operator

People & culture

Daniella Dahlbom

Chief People & Culture Officer

Camilla Stensdotter

Executive Assistant & Office Manager

Erica Hjortskog

Office Assistant

Linus Pihlsgård

HR Generalist

Nikolina Ek Källman

Office Assistant & Logistics Coordinator

Tove Nilsson

HR Coordinator

Victoria Rörqvist

HR Generalist

Anna Malm

Payroll & Benefits Specialist

R&D

Sebastian Roos

Chief Technology Officer

Henrik Grundström

Team Leader R&D Process

Linda Viberg

Team Manager Chemistry & Material

Elisabeth Liljenzin

R&D Engineer, Chemistry & Material

Mosi Jabbari

R&D Engineer, Chemistry & Materials Expert

Johanna Abrahamsson

R&D Project Manager, Chemistry & Material

Frida Jönsson

Chemical Engineer

Martin Ljungberg

Team Leader R&D Tooling

Olle Högblom

R&D Engineer

Anders Dahl

R&D Engineer

Elias Hotlund

R&D Engineer

Patrik Larsson

R&D Engineer

Ted Guidotti

Material Specialist

Ove Larsson

Chief Innovation Officer

Johanna Falkenby

Chemical Engineer

Carl-Johan Wåhlberg

Project Manager

Niclas Olsson

R&D Engineer Process

Anders Ahlbom

Chemistry & Material Specialist

Jacob Olsson

R&D Technician

Wilhelm Åsemyr

R&D Technician

Partner & Network

Viktor Börjesson

Chief Partnership Officer

Tünde Deák

Platform Owner

Andreas Pils

Platform Owner

Ellen Karlsson

Partner Coordinator

Victor Engdahl

Supply Chain Developer

Emma Olsson

Project Manager

Christoffer Axelsson

Project Manager

Lars Inoue-Jones

Quality Assurance Project Engineer

August Söderström Pedersen

Junior Business Developer

Management

Linus Larsson Green

Chief Executive Officer

Ove Larsson

Chief Innovation Officer

Sanna Fager

Chief Commercial Officer

Sebastian Roos

Chief Technology Officer

Ann Dynehäll

Chief Communications Officer

Roderick Sundell

Chief Financial Officer

Viktor Börjesson

Chief Partnership Officer

Daniella Dahlbom

Chief People & Culture Officer

Kalle Gillgren

Chief Legal Officer

Peter Ekwall

Chief Intellectual Property Officer

Conny Högström

Tech Center Manager

Kristian Ward

Operations Manager

Nathalie Bödtker-Lund

Head of Impact & Sustainability