Career opportunities

We are on mission to make lasting impact

We are moving fast, and therefore we are constantly looking for new, skilled, and passionate colleagues. This is where you find all open positions.

Life at PulPac

Built on the principles of collective strength, the power of a common purpose, and a good portion of that Swedish common sense. We work hard and always with a smile, because we know that what we do is important.

Available jobs

Team Manager Dry Molded Fiber Product
Customer Success / Göteborg
Team Manager Dry Molded Fiber Product

Är du ledaren som brinner för att motivera människor och skapa ett starkt och sammansvetsat team? Vill du vara med på en spännande expansionsresa samtidigt som du bidrar till en bättre framtid för miljön? I så fall har vi tjänsten för dig!

DMF Product är en sammanslagning av två tidigare separata team där fokus nu ligger på att samla all produktkunskap och framtagning hos PulPac inom ett team. Syftet är att skapa ett tydligare produktfokus och lyhördhet inför såväl interna som externa kravställare. Därför söker vi nu en erfaren och engagerad ledare för att motivera, utveckla och växa teamet.

Om tjänsten

Som Team Manager för DMF Product tillhör du vår Customer Success-avdelning och rapporterar till Chief Commercial Officer, där ditt ansvar blir att coacha och leda teamets arbete mot uppsatta mål. Ni som team har i uppdrag att leverera produktutvecklingsprojekt samt äga och driva PulPac’s produktportfölj och genom det skapa attraktiva produkterbjudanden styrda av marknadens efterfrågan. Du kommer att ha breda kontaktytor internt samt ingå i den kommersiella avdelningens styrgrupp för att kommunicera teamets leverans och framdrift till berörda parter.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

 • Ansvara för att fördela och prioritera arbetet inom teamet samt utveckla teamet framåt både utifrån rekryteringsbehov och strategier
 • Stötta Projektledaren i att planera och belägga projektaktiviteter, följa upp tidsplaner och budgetar samt föra vidare framsteg och utmaningar till övriga delar av organisationen
 • Tillsammans med teamet driva interna och externa projekt för produktframtagning enligt uppsatta rutiner för projektstyrning
 • Säkerställa att teamet har rätt förutsättningar för att leverera på teamets uppdrag
 • Driva och vidareutveckla befintliga som nya processer
 • Utveckla och dokumentera teamets best practises

Om dig

För att lyckas i din roll tror vi att du är en person med ett genuint intresse för människor och har flera års ledarskapserfarenhet, gärna från teknikbranschen. Du har sedan tidigare arbetat med organisationsutveckling där du haft leverans- och budgetansvar. I din ledarstil är du närvarande, lyhörd, tydlig och kommunikativ. För att trivas i din roll är du en positiv problemlösare som drivs av att se dina medarbetare utvecklas. Då du kommer arbeta i en aktiv och föränderlig miljö ser vi gärna att du är självgående och har lätt för att ta egna initiativ. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-10 69 20 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Supply Chain Developer – Chemistry & Material
Partnership Network / Göteborg
Supply Chain Developer – Chemistry & Material

Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Söker du en bred roll där du får ta stort eget ansvar och där ditt inre driv och egna insats verkligen räknas, både för bolaget, våra partners och miljön? Då har du just nu chansen att söka tjänsten som Supply Chain Developer!

Hos oss på Pulpac får du chansen att arbeta i ett familjärt och innovativt bolag där vi värnar om både varandra och miljön. Du ges möjligheten att få arbeta med hållbar teknik och ett mycket efterfrågat erbjudande på en internationell marknad.

Om tjänsten

Som Supply Chain Developer blir du en del av vårt Partnership-team där du tillsammans med dina kollegor kommer att arbeta med att förvalta och expandera vårt globala ekosystem av partners. Du blir en viktig deal av teamet där du primärt kommer ansvara för att stötta teamet i att identifiera nya potentiella partners samt testa och validera hur väl dessa partners produkter och lösningar fungerar med PulPacs teknologi. Likväl som den tekniska utvärderingen är av stor vikt så bygger vår framgång på din och dina kollegors förmåga att bygga varaktiga relationer mellan partners och PulPac.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

 • Identifiera, kontakta och inleda relation med potentiell intressanta partners till PulPac baserat på våra interna behovsanalyser
 • Representera och introducera PulPac till nya partners och samt ansvara för en god relation mellan partnern och PulPac
 • Planera och koordinera inhämtande av produktprover för interna tester samt sammanställning av resultat ihop med Chemistry & Material och Tech Center
 • Tillsammans med dina kollegor prioritera och rekommendera strategisk inriktning gällande val av partners och tekniska lösningar baserat på resultat från interna tester
 • Stötta CPO i kommersiella dialoger med partners baserat på tekniska framsteg
 • Arbeta nära och stötta vårt Chemistry & Material-team och Tech Center

Om dig

För att trivas i din roll som Supply Chain Developer tror vi du är en utåtriktad och prestigelös person som värdesätter skapandet av långsiktiga relationer. Du har ett öga för struktur och lätt för att koordinera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vi ser gärna att du har lätt för att ta initiativ samt viljan att utvecklas, både inom det tekniska likaväl som inom kommersiella aspekter.

För att lyckas i din roll har du en ingenjörsutbildning inom mekanik, kemi, bio-kemi, kemiteknik, eller liknande och är kanske i starten av din karriär. Ett par års relevant arbetslivserfarenhet från en liknande roll är meriterande. Har du erfarenhet av att arbeta i ett laboratorium och viss vana av genomförande av kemiska/tekniska experiment samt arbetat med fiber-material/barriärer sedan tidigare anses även det som meriterande. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift, då rollen innebär kontakt med internationella partners från världen över.

Vi tror på rätt person till rätt tjänst så dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som den kompetens och erfarenhet har med dig sedan tidigare.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709–106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Head of Impact & Sustainability
Finance & IT / Göteborg
Head of Impact & Sustainability

Do you want to use your skillset together with a team who are passionate about contributing to a greener and more sustainable future? We are looking for a dedicated Head of Impact & Sustainability to join us in our mission to replace single-use plastics on a global scale and save tremendous amounts of water, energy and increase circularity in packaging.

About the role

The Head of Impact & Sustainability is a new role in our structure and will be a key person for PulPac’s impact strategy by being responsible for the design, planning, development, tracking, and collection of impact metrics and outcomes across the organization. PulPac is a driver of the global transformation of packaging – your role will be to take lead in identifying and create relations with key stakeholders, and participating in public debates and legislative processes. The role includes maintaining a wide network, both internally and externally, since you will be an ambassador for PulPac and our patented Dry Molded Fiber Technology. You will be reporting directly to our CFO.

Key responsibilities include but are not limited to:

 • Develop, review and implement the impact vision, strategy and programme together with internal and external stakeholders (including article 9 SFDR investors)
 • Act as an ambassador for PulPac, developing networks, promoting PulPac’s expertise, spotting new opportunities, and supporting partners to pursue these
 • Work with subject experts to develop policy messages and promote these to policymakers and key influencers
 • Design and implement a framework for defining and measuring impact across the industry and key sectors in collaboration with partners
 • Analyze and evaluate data to calculate the impact of PulPac’s sustainability efforts and provide valuable insights regarding outcomes and opportunities for improvement
 • Facilitate conversations around impact definitions and metrics both within the organization and externally in the industry to move the field towards greater standardization of metrics across sectors
 • Proactively identify media and speaking opportunities to drive sustainability thought leadership

For you to be successful, we expect you to be a self-driven leader with hands-on attitude. You have excellent communication skills which enables you to engage, influence and drive impact across both the organization and a diverse range of stakeholders. You also will need to travel frequently.

Qualifications

 • 3 – 5 years of experience in the design, oversight, coordination and execution of impact strategy and initiatives related to private sector business or similar industries
 • Experience in the assessment and measurement of impact/sustainability/ESG
 • Track record of driving impact across an organization
 • Demonstrated programme management experience and skills
 • Ability to combine deep-level knowledge with wider context, understanding and perspectives across an industry
 • Knowledge of current impact/sustainability practices and applicable laws and regulation
 • Ability to present complex issues/topics clearly to a diverse set of stakeholders
 • Fluent Swedish language skills are preferred but not mandatory

To Apply

Please send a resume and cover letter via our career site, outlining how your skills and experience meet the qualifications of the position. Applications will be reviewed on a rolling basis. If you have any further questions, are you welcome to concact HR Victoria Rörqvist at victoria.rorqvist@pulpac.com or 0709-106920.

We are looking forward for your application!

About PulPac

PulPac is a R&D- and IP-company who develop and sales a groundbreaking technology helps producers within the packaging industry to swiftly transition toward circularity. With our cost-competitive, fiber-based alternative, they meet the market and planet’s needs for responsibly produced packaging but also gain leverage by spearheading the industry. With a global partner network, we build a community to ensure we reach our goal of making Dry Molded Fiber the new standard.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Teknisk Projektledare
Research & Development / Göteborg
Teknisk Projektledare

Vilket avtryck vill du lämna efter dig? Ett där din insats verkligen gjort skillnad, både för miljön, dina kollegor och våra partners? I så fall har vi tjänsten för dig!

Några av alla bra saker vi erbjuder dig:

 • En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet
 • En arbetsplats där vi har kul tillsammans, på riktigt!
 • Ny patenterad teknik som gör gott för miljön och avtrycket vi lämnar efter oss
 • Kallbad, AWs, tisdagsintervaller, förmånscyklar och annat som gör livet extra härligt
 • En dynamisk arbetsplats som växer så det knakar

Som projektledare blir du en viktig kugge i vårt R&D-team som idag består av 20 engagerade kollegor som har varit hos oss i allt från en 1 månad till från starten för 5 år sedan. Det vi har gemensamt är drivet och passionen att göra något som känns bra i hjärtat. Därför är person, vilja och potential många gånger viktigare än att du har exakt den erfarenhet som krävs för rollen.

I din roll som projektledare kan du räkna med omväxlande arbetsuppgifter med breda kontaktytor och stor möjlighet att vara med och påverka din egen, bolagets och till och med planetens framtid. Du är med och stöttar produktframtagning och implementationsprojekt samt utvecklar vår formningsprocess genom interna utvecklingsprojekt.

Några av de saker du kommer att få jobba med:

 • Planera och belägga projektaktiviteter
 • Följa upp tidsplaner och projektbudgetar
 • Löpande kommunicera projektet och dess tekniska framskridande till intressenter
 • Sköta teknisk dokumentation som underlag till patent

För att trivas hos oss behöver du gilla när det rör på sig och kunna ta egna initiativ i en föränderlig miljö. Du vågar ifrågasätta, kravställa och tycker det är kul med problemlösning. Dessutom gör ditt genuina intresse för teknik och din ingenjörsexamen att du är som klippt och skuren för rollen. Givetvis behärskar du svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Eventuella frågor besvaras av HR Daniella Dahlbom på 0768–881521 eller daniella.dahlbom@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Produkt- och verktygsdesigner
Customer Success / Göteborg
Produkt- och verktygsdesigner

Är du nyfiken på ny teknik som bidrar till en hållbarare framtid? Vill du vara en del av lösningen i strävan mot en värld där engångsplast är ett minne blott? Hos oss får du chans att skapa något nytt i en miljö som präglas av engagemang, innovation och nyfikenhet. Vi på PulPac vill göra skillnad och det hoppas vi du med vill!

Vi erbjuder dig

 • En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet
 • Att vara nära tekniken du utvecklar och se hur dina lösningar växer fram
 • En kreativ miljö där nya innovationer uppmuntras
 • En kultur där vi bryr oss om varandra, vågar utmana och där vi delar med oss av vår kunskap

Din roll

Som Produkt- och verktygsdesigner får du jobba nära våra kunder och vara med och utveckla specifika kundprojekt. Tillsammans med våra Key Account Managers har du tät dialog med våra kunder och bidrar med din tekniska kunskap kring hur en produkt bör utformas. Du får följa och utveckla din produkt, från konceptarbete, konstruktion av verktyg till färdig produkt som tillverkas i vårt Tech Center. Under utvecklingens gång säkerställer du tillsammans med Tech Center att produkten håller hög kvalitet och är redo att börja produceras av våra kunder.

Du kommer bland annat få arbeta med att:

 • Ta fram CAD-underlag i Autodesk Inventor
 • Tolka produktspecifikationer från kund och anpassa dem till PulPac’s teknik
 • Ta fram och testa nya verktygskoncept och förbättringar
 • Testa och dokumentera idéer som gärna leder till nya patentansökningar

Om dig

För att trivas hos oss tror vi att du gillar när det rör på sig och att få möjlighet att ta egna initiativ i en föränderlig miljö. Hos oss får du vara med och utveckla en unik teknik och vi tror att viktiga egenskaper för att lyckas är nyfikenhet, engagemang och problemlösning. Du har en god förmåga att kommunicera och skapa förtroende, bl.a. i dialog med våra kunder där du förmedlar möjligheterna med vår teknik.

Med dig sedan tidigare har du en ingenjörsutbildning inom maskinteknik och troligtvis ett par års arbetslivserfarenhet. Du har erfarenhet av CAD-konstruktion, gärna i Autodesk Inventor. Har du erfarenhet av att rita verktyg till formsprutning, termoformning eller andra formpressningsverktyg är det starkt meriterande. 

Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på linus.pihlsgard@pulpac.com eller 0766 523 362.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

R&D Tekniker
Tech Center / Göteborg
R&D Tekniker

Vill du vara med och rädda världen från engångsplast? Är du en händig, självgående och positiv person som har ett genuint intresse för att bygga, skruva, mäta och samtidigt bidra till en utvecklande och spännande framtid? Ta då chansen och sök tjänsten som R&D Tekniker hos oss!

Hos oss på Pulpac får du chansen att arbeta i ett familjärt och innovativt företag där vi värnar om både varandra och miljön. Oavsett yrkesinriktning så arbetar vi på PulPac mot samma mål, att göra världen mer hållbar. Vi har en tydlig vision och befinner oss i en expansiv fas och söker dig som vill vara med på vår resa!

Om tjänsten

Som R&D Tekniker blir du en del av Tech Center bestående av Tech Center Manager, Team leader, R&D Tekniker och R&D Assistenter. Ditt ansvar blir att stödja verksamheten genom tillverkning, utveckling och installation av formverktyg, testutrustning och övriga relevanta maskiner. Du kommer arbeta med produktionstestning samt ansvara för att säkerställa inspektion och montering av formverktyg i olika pressar.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

 • Installering av formverktyg i pressar, linjera verktyg, laborera med inställningar i maskiner för önskad produktkvalitet
 • Medverka vid utveckling av formverktyg och omkringliggande produktionsutrustning på ett tidigt stadie tillsammans med R&D-teamet genom att vara med på möten och utföra nödvändiga tester på ett konceptstadie
 • Ändring, inmätning och mekanisk efterbearbetning av formverktyg
 • Förebyggande underhållning av våra pressmaskiner
 • Tillverka riggar/utrustning, förbättra och justera befintliga lösningar i verkstaden
 • Dokumentera verktyg före, efter och under körning samt utvärdera eventuellt slitage
 • Inköp av förbrukningsinventarier, verktyg etc.
 • Äga en del av det dagliga 5S arbetet

Om dig

För att trivas i din roll som R&D Tekniker är du en prestigelös och positiv person som gillar att ha rotation i dina arbetsuppgifter. Då du kommer att arbeta i en aktiv och föränderlig miljö ser vi gärna att du har lätt för att ta egna initiativ och gillar att ha struktur runtomkring dig. Samarbete, nyfikenhet och innovation genomsyrar hela bolaget, därför ser vi att du har god samarbetsförmåga men även lätt för att vara självgående.

Vi söker dig som har ett par års arbetslivserfarenhet av liknande arbete och ser gärna att du har ett teknikintresse överlag. Vi tror du sedan tidigare har erfarenhet av olika mätverktyg, samt vana att laborera med inställningar i maskiner för önskad produktkvalitet. Gymnasieexamen inom teknik eller el är meriterande. Du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort, truckkort är meriterande.

Vi tror på rätt person till rätt tjänst så dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som den kompetens och erfarenhet du har med dig sedan tidigare.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg. Skiftarbete kan förekomma.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella funderingar eller frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709–106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Support Engineer
Customer Success / Göteborg
Support Engineer

Är du nyfiken på teknik som kan bidra till en hållbarare värld? Vill du vara en del av lösningen i strävan mot att göra engångsplast är ett minne blott? Som Support Engineer hos oss är du en viktig pusselbit för att vår teknik ska fungera så bra som möjligt ute hos våra kunder. Hos oss får du chans att dyka djupt ner i en unik tillverkningsteknik och hjälpa våra kunder att göra skillnad på global skala.

Vi erbjuder dig

 • En innovativ och familjär miljö där vi värnar om både varandra och vår planet
 • En dynamisk roll där du får arbeta både tekniskt och relationsbyggande
 • Ett sammanhang där du tillsammans med engagerade kollegor jobbar mot ett gemensamt mål – att ersätta en miljon ton plast tills år 2025
 • Chansen att resa och bygga viktiga relationer med våra kunder globalt

Din roll

Din huvudsakliga uppgift kommer vara att hjälpa våra kunder på plats med att komma i gång med sin produktion samt bygga långsiktiga relationer för att kunna ge löpande support. Du är med från början vid igångsättning men även längre fram när produktionen rullar för att undersöka och lösa eventuella problem. Du hjälper också våra kunder med att förstå gränsdragningen mellan vår och våra maskinpartners teknik för att guida dem till rätt åtgärd vid eventuella problem eller optimering av produktionen. Med djup kunskap kring vår tillverkningsteknik letar du komplexa samband mellan olika problem och beslutar om eventuella åtgärder som behövs.

Som del av vår Education-avdelning bidrar du även till att föra över viktig kunskap kring vår teknik vilket du gör genom att föra dialog och diskutera med våra kunder.

Vem är du?

Som person är du nyfiken och har ett driv för att förstå hur olika typer av teknik fungerar. Du trivs i roller där du får ha nära kontakt med teknik samt hjälpa andra människor att förstå hur den fungerar. Du är även händig och arbetar gärna hands-on med tekniken när det behövs. Du har en förmåga att tala för din sak och inger förtroende hos människor du samarbetar med. Resor till våra kunders siter kommer vara en naturlig del av rollen, därför söker vi dig som trivs med detta och ser det som en attraktiv del av arbetet.

Vi vill att du har med dig

 • En ingenjörsutbildning inom maskinteknik eller liknande
 • Ett par års erfarenhet från tekniska roller ex. som konstruktör
 • Vana av att läsa och tolka CAD-ritningar
 • Goda kunskaper i engelska
 • Jobbat med någon typ av processteknik
 • Vana av att kommunicera och förmedla information i tal och skrift

Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör gärna av dig till Linus Pihlsgård på 0766 523 362 eller linus.pihlsgard@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

Can’t find anything to your profile?

Our core values

Care

Care, as in care for the future of the planet, and, of course, each other. Because we need each other to reach our goal.

Our core values

Share

Sharing is hardwired into PulPac’s DNA. We share innovation, knowledge and experience with our partners and within the PulPac family. If you share our conviction, we’ll share it with you.

Our core values

Dare

With curious, inquisitive mindsets, and trust in each other we have a fearless approach to what we do. We dare try, and try again. That’s how PulPac started.

Some PulFacts

82

Coworkers

800

Cups of coffee a week

37

Average age

Meet our team

TECH CENTER AND WORKSHOP

Bafel Jajo

R&D Technician

Conny Högström

Tech Center Manager

Daniel Pavasovic

R&D Technician

Ismet Zabit

R&D Technician

Jacob Olsson

R&D Technician

Jonas Lydén

Team Leader TC Tooling

Maria Dahlman

R&D Assistant

Michael Lövkvist

Facility Manager

Mikael Ekedahl

R&D Technician

Niclas Söderström

R&D Technician

Oliver Zander

Team Leader Tech Center

Semir Masic

R&D Technician

Stefan Andersson

Team Leader CNC

Susanne Frank

R&D Assistant

Tobias Svedlind

Production Engineer

Urban Andner

R&D Technician

Wilhelm Åsemyr

R&D Technician

Customer Success

Amanda Pehrson

R&D Engineer

Daniel Eriksson

Key Account Manager

Henric Karlsson

Partner Coordinator

Jonas Johansson

Key Account Manager

Karin Hesslow

Sales Coordinator

Kurt-Inge Landgren

DMF Education Manager

Mathias Bergfjord

R&D Engineer

Matilda Kristiansson

R&D Engineer

Niklas Ekstrand

Team Leader Client Projects

Pontus Paulin

Key Account Manager

Sanna Fager

Chief Commercial Officer

Sara Fransson

Sales Coordinator

Communications

Ann Dynehäll

Chief Communications Officer

Emelie Andersson

Brand Manager

Frida Larsson

Digital Content Coordinator

Ingrid Moen

Marketing Coordinator

Pontus Tenggren

Senior Copywriter

Finance

Jonathan Ruonakangas

Business Controller

Roderick Sundell

Chief Financial Officer

Legal

Kalle Gillgren

Chief Legal Officer

Måns Ludvall

Legal Counsel

Nina Kajsdottir

Legal Counsel

IP

Peter Ekwall

Chief Intellectual Property Officer

Yngve Hagberg

Patent Engineer

Applications

Astrix Bengtsson

R&D Assistant

Elias Nyström

Machine Operator

Kristian Ward

Operations Manager

Jan-Olov Sääf

Machine Operator

People & culture

Daniella Dahlbom

Chief People & Culture Officer

Camilla Stensdotter

Executive Assistant & Office Manager

Erica Hjortskog

Office Assistant

Linus Pihlsgård

HR Generalist

Nikolina Ek Källman

Office Assistant & Logistics Coordinator

Tove Nilsson

HR Coordinator

Victoria Rörqvist

HR Generalist

R&D

Anders Dahl

R&D Engineer

Christian Halvordsson

Team Manager R&D Highway

Elias Hotlund

R&D Engineer

Elisabeth Liljenzin

R&D Engineer, Chemistry & Material

Felix Sjöstrand

R&D Engineer

Henrik Grundström

Team Leader R&D Process

Johanna Abrahamsson

R&D Project Manager, Chemistry & Material

Lars Inoue-Jones

Quality Assurance Project Engineer

Linda Viberg

Team Manager Chemistry & Material

Martin Ljungberg

Team Leader R&D Tooling

Mosi Jabbari

R&D Engineer, Chemistry & Materials Expert

Niklas Westerberg

R&D Engineer, Chemistry & Materials Expert

Olle Högblom

R&D Engineer

Oscar Boson

R&D Engineer

Patrik Larsson

R&D Engineer

Sebastian Roos

Chief Technology Officer

Ted Guidotti

Material Specialist

Ove Larsson

Chief Innovation Officer

Dennis Sjödal

R&D Technician

Partner & Network

Andreas Pils

Platform Owner

Ellen Karlsson

Partner Coordinator

Tünde Deák

Platform Owner

Victor Engdahl

Supply Chain Developer

Viktor Börjesson

Chief Partnership Officer

Management

Linus Larsson Green

Chief Executive Officer

Ove Larsson

Chief Innovation Officer

Sanna Fager

Chief Commercial Officer

Sebastian Roos

Chief Technology Officer

Ann Dynehäll

Chief Communications Officer

Roderick Sundell

Chief Financial Officer

Viktor Börjesson

Chief Partnership Officer

Daniella Dahlbom

Chief People & Culture Officer

Kalle Gillgren

Chief Legal Officer

Peter Ekwall

Chief Intellectual Property Officer

Conny Högström

Tech Center Manager

Kristian Ward

Operations Manager