Career opportunities

We are on mission to make lasting impact

We are moving fast, and therefore we are constantly looking for new, skilled, and passionate colleagues. This is where you find all open positions.

Life at PulPac

Built on the principles of collective strength, the power of a common purpose, and a good portion of that Swedish common sense. We work hard and always with a smile, because we know that what we do is important.

Available jobs

Projektledare
Customer Success / Göteborg
Projektledare

Är du en relationsskapande och utåtriktad person med ett brinnande intresse för teknik som är redo för en ny utmaning? Nu söker vi en ny kollega till vårt Product-team inom Customer Success som vill bli en del av ett lokalt bolag som präglas av gemenskap och samarbete. Kanske är det du?

Hos oss på PulPac kan du räkna med omväxlande arbetsuppgifter med breda kontaktytor och stor möjlighet att vara med och påverka din egen, bolagets och till och med planetens framtid.

Om tjänsten

Som Projektledare blir du en del av vårt Product-team och kommer ha en avgörande roll i att driva framgångsrika projekt med fokus på leverans, samt säkerställa att PulPac förblir en ledande aktör inom hållbar förpackningsteknik. Din huvudsakliga uppgift blir alltså att samordna och leda interna projektteam och vara ansvarig för att driva de projekt som rör förbättring, tillverkning och utveckling av PulPacs produkter.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

 • Projektledning av; interna projekt, applikations-, kavitets- och verktygstillverkningsprojekt.
 • Planera och övervaka tillverkningsprocessen, resursallokering och riskhantering
 • Säkerställa att projekten levereras inom tid och budget.
 • Anpassa och optimera PulPacs produkter och lösningar för specifika kundprojekt.
 • Ansvarig för att samordna och leda interna projektteam, upprätta tydliga mål och främja samarbete och leverans.
 • Upprätthålla starka relationer med kunder samt förstå deras affärsbehov och mål.
 • Hålla sig uppdaterad om branschtrender, teknologiska framsteg och bästa praxis
 • Löpande uppdatera intressenter i projektet samt leverera skräddarsydda lösningar.

Om dig

Som Projektledare tror vi du är en driven, förtroendegivande och kvalitetsmedveten person som värdesätter skapandet av långsiktiga relationer. Då du kommer agera spindeln i nätet i projekt med kollegor som har olika bakgrund, juniora som seniora, ser vi gärna att du besitter hög kommunikationsförmåga med erfarenhet av att presentera och kommunicera med människor på alla nivåer i en organisation. För att trivas i din roll tror vi du är motiverande, har ett öga för struktur och är inte rädd för att ta på dig ansvar.

För att lyckas i din roll söker vi dig som har flera års erfarenhet av teknisk projektledning i en kommersiell roll med budgetansvar samt erfarenhet av att motivera och leda tvärfunktionella projektteam. Har du erfarenhet av att leda och genomföra applikationsprojekt för kunder inom förpackningsindustrin, och/eller djupgående kunskap om kavitets- och verktygstillverkningsprocesser anses det som meriterande.

Då rollen innebär kontakt med internationella kunder från världen över behärskar du både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad på vårt kontor i Högsbo, Göteborg.

Då urval sker löpande så önskar vi att få in din ansökan så snart som möjligt. Har du eventuella frågor eller funderingar kring tjänsten så är du välkommen att kontakta HR Victoria Rörqvist på 0709-10 69 20 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://www.youtube.com/watch?v=IKgfMxi8U0Y

https://www.pulpac.com/

CNC Tekniker
DMF Tooling
CNC Tekniker

Är du en prestigelös och kvalitetsmedveten person som gillar utmaningar och tror att det mesta är möjligt? Trivs du på ett familjärt bolag där din insats verkligen räknas och vill uppnå en värld där engångsplast är ett minne blott? Då är du kanske vårt dotterbolags nästa CNC Tekniker!

Hos vårt dotterbolag DMF Tooling kommer du få arbeta i en modern maskinpark med kompetenta kollegor som brinner för att göra världen mer hållbar. Vår uppgift är att tillverka formverktyg av högsta kvalitet och precision. Engagemang, innovation och nyfikenhet genomsyrar hela bolaget och här finns stor chans till utveckling i din yrkesroll.

Om tjänsten

Som CNC Tekniker på DMF Tooling blir du en del av vårt lilla och familjära dotterbolag bestående av VD DMF Tooling, Produktionsansvarig & CNC Tekniker. Din roll blir att arbeta med serietillverkning av formverktyg med hög precision i verktygsstål. Du kommer ihop med ditt team få ta ansvar över hela tillverkningsprocessen från riggning, beredning och fräsning till färdigt verktyg. Du kommer även få vara delaktig i att driva och utveckla vår produktion framåt.

Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis att innefatta:

 • Tillverka verktyg och andra delar i CNC-fräs och montera riggar
 • Beredning av CNC-program
 • Sätta upp rutiner för verktygstillverkning
 • Hantera beställningar av material och åtgångsdelar till maskiner
 • Hjälpa till att organisera verkstad och övriga lokaler

Om dig

För att trivas hos oss tror vi du är social, gillar utmaningar och har ett driv till att utvecklas i din yrkesroll. Som person är du lösningsorienterad, noggrann och har ett öga för detaljer. Då du kommer arbeta tätt med ditt team på 5 personer bör du ha hög kommunikations- och samarbetsförmåga.

Vi söker dig med en industriteknisk utbildning med inriktning mot skärande bearbetning. För att lyckas i din roll tror vi du sedan tidigare har gedigen erfarenhet av CAM-beredning och CNC fräs. Gärna Haas eller Fanuc styrsystem. Har du tidigare arbetat i Inventorcam eller Fusion360 är det meriterande. Men viktigast för oss är att du har ett genuint intresse för teknik och utveckling.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Eftersom resor kan förekomma i tjänsten så behöver du ha körkort, truckkort är meriterande.

Tjänsten är en heltids tillsvidareanställning med provanställning och är placerad i DMF Toolings lokaler i Bårhult, Landvetter. Skiftarbete kan förekomma.

Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt. Eventuella frågor besvaras av HR Victoria Rörqvist på 0709–106920 eller victoria.rorqvist@pulpac.com.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om PulPac

PulPac är moderbolaget och är ett R&D- och IP-bolag som utvecklar och säljer en banbrytande tillverkningsteknik för fiberbaserade förpackningar och engångsprodukter med hög prestanda och lågt pris. Genom att revolutionera tekniken för cellulosaformning gör vi det möjligt för våra kunder att ersätta engångsplast med ett hållbart och kostnadseffektivt alternativ. Vår marknad är global och vårt mål är att ersätta världens engångsplast genom att licensiera vår teknik till etablerade förpackningstillverkare.

https://youtu.be/UsHiZCnIrJ4

https://www.pulpac.com/

Can’t find anything to your profile?

Our core values

Care

Care, as in care for the future of the planet, and, of course, each other. Because we need each other to reach our goal.

Our core values

Share

Sharing is hardwired into PulPac’s DNA. We share innovation, knowledge and experience with our partners and within the PulPac family. If you share our conviction, we’ll share it with you.

Our core values

Dare

With curious, inquisitive mindsets, and trust in each other we have a fearless approach to what we do. We dare try, and try again. That’s how PulPac started.

Some PulFacts

100

Coworkers

1000

Cups of coffee a week

37

Average age

Meet our team

TECH CENTER AND WORKSHOP

Conny Högström

Head of Tech Center

Daniel Pavasovic

CNC Technician

Ismet Zabit

CNC Technician

Jonas Lydén

Team Manager

Maria Dahlman

R&D Assistant

Michael Lövkvist

Facility Manager

Mikael Ekedahl

R&D Technician

Niclas Söderström

R&D Technician

Oliver Zander

Team Manager

Semir Masic

CNC Operator

Stefan Andersson

Production Manager

Susanne Frank

R&D Assistant

Tobias Svedlind

Project Manager

Urban Andner

R&D Technician

Dennis Sjödal

R&D Technician

Per Olsson

Maintenance Technician

Amalia Slydel

R&D Technician

Tobias Bürén

Tool Technician

Stig Berglund

CNC Technician

Melinda Karlsson

Consignee

Richard Leeson

Tool Technician

Mathias Källö

R&D Technician

Mateusz Siliwanowicz

R&D Assistant

Jonathan Johansson

R&D Assistant

Customer Success

Sanna Fager

Chief Commercial Officer

Henric Karlsson

Team Manager KAM & Sales

Daniel Eriksson

Key Account Manager

Jonas Johansson

Product Owner

Pontus Paulin

Key Account Manager

Sara Fransson

Market Developer

Karin Hesslow

Sales Coordinator

Moa Magnusson

Junior Product Owner

Kurt-Inge Landgren

DMF Education Manager

Niklas Ekstrand

R&D Engineer

Amanda Pehrson

R&D Engineer

Mathias Bergfjord

R&D Engineer

Matilda Kristiansson

R&D Engineer

Felix Sjöstrand

R&D Engineer

Oscar Boson

R&D Engineer

Otto Petrén

R&D Engineer

Jalen Betsinger

Support Engineer

Daniel Nalum

Project Manager

David Khan

Head of Product Management

Jonas Eliasson

Support Engineer

August Söderström Pedersen

Junior Business Developer

Communications

Ann Dynehäll

Chief Communications Officer

Emelie Andersson

Brand Manager

Frida Larsson

Digital & Social Media Lead

Ingrid Moen

Marketing Communications Lead

Finance & IT

Jonathan Ruonakangas

Head of Business Control

Roderick Sundell

Chief Financial Officer

Ellen Karlsson

Business Controller

Legal

Kalle Gillgren

Chief Legal Officer

Måns Lundvall

Legal Counsel

Nina Kajsdottir

Legal Counsel

IP

Peter Ekwall

Chief Intellectual Property Officer

Yngve Hagberg

Patent Engineer

Applications

Astrix Bengtsson

Machine Operator

Elias Fekete

Machine Operator

Kristian Ward

Operations Manager

Jan-Olov Sääf

Machine Operator

Hamadi Jerbi

Machine Operator

Hana Houskova

Tool Technician

Albin Dema

Machine Operator

People & culture

Daniella Dahlbom

Chief People & Culture Officer

Camilla Stensdotter

Executive Assistant & Office Manager

Erica Hjortskog

Office Assistant

Linus Pihlsgård

HR Generalist

Nikolina Ek Källman

Office Assistant & Logistics Coordinator

Tove Nilsson

HR Coordinator

Victoria Rörqvist

HR Generalist

Anna Malm

Payroll & Benefits Specialist

R&D

Henrik Hellered

Project Manager

Linda Viberg

Team Manager Chemistry & Material

Elisabeth Liljenzin

R&D Engineer

Mosi Jabbari

Chemical Engineer

Johanna Abrahamsson

Project Manager

Frida Jönsson

Chemical Engineer

Olle Högblom

Innovation Engineer

Anders Dahl

R&D Engineer

Elias Hortlund

R&D Engineer

Patrik Larsson

R&D Engineer

Ted Guidotti

Material Specialist

Ove Larsson

Chief Innovation Officer

Johanna Falkenby

Chemical Engineer

Carl-Johan Wåhlberg

Project Manager

Niclas Olsson

R&D Engineer

Anders Ahlbom

Chemistry & Material Specialist

Jacob Olsson

R&D Technician

Wilhelm Åsemyr

R&D Technician

Victor Engdahl

Supply Chain Developer

Elisabeth Beach

Technical Partner Developer

Partner & Network

Viktor Börjesson

Chief Operating Officer

Tünde Deák

Platform Owner

Andreas Pils

Platform Team Manager

Emma Olsson

Project Manager

Christoffer Axelsson

Project Manager

Lars Inoue-Jones

Quality Assurance Project Engineer

Management

Linus Larsson Green

Chief Executive Officer

Ove Larsson

Chief Innovation Officer

Sanna Fager

Chief Commercial Officer

Ann Dynehäll

Chief Communications Officer

Roderick Sundell

Chief Financial Officer

Viktor Börjesson

Chief Operating Officer

Daniella Dahlbom

Chief People & Culture Officer

Kalle Gillgren

Chief Legal Officer

Peter Ekwall

Chief Intellectual Property Officer

Conny Högström

Head of Tech Center

Kristian Ward

Operations Manager

Nathalie Bödtker-Lund

Head of Impact & Sustainability